En blick in i framtiden

Handelns Hus är mikrogalleria där nytänkande affärskoncept och de senaste tekniska lösningarna bidrar till att skapa en spännande plats för shopping. Stommen i Handelns Hus är de 6-10 inkubatorföretagen. Här finns även utrymme för shop-in-shop lösningar där andra lokala småföretagare har möjlighet att sälja och exponera sina varor. Handelns Hus ska erbjuda en ständigt fräsch och spännande mix av varor som lockar besökare från inte bara Linköping, utan hela landet.

Vår vision är att Handelns Hus blir början på en resa för företagarna, som tar dem till en bransch i ständig förändring. Därför erbjuder vi förstklassig utbildning inom allt som har med företagande och service att göra, vägledning av erfarna mentorer och den senaste tekniken som hjälpmedel.

Det är inte bara nya koncept som föds i Handelns Hus – här kommer även Linköpings befintliga handel att vidareutvecklas. Utbildningen, som ges i samarbete med Linköpings kommun, står öppen för alla som är verksamma inom handeln i Linköping. Det centrala läget vid Hospitalstorget skapar också goda möjligheter för Handelns Hus att bli en naturlig mötesplats för Linköpings handel. Vi kommer att bjuda in till inspirerande föreläsningar och frukostseminarier, möten med studenter, anställda inom kommunen och övrigt näringsliv.

  • Onödigt stora ytor 10%
  • Plats för drömmar 100%

Att våga stå för ”det nya” är en av våra ledstjärnor när det gäller service och teknik. De som är en del av projektet Handelns Hus är därför en glimt av vad som komma skall inom handeln i Linköping och Östergötland.